Ç.Rizespor’un başarılı defans oyuncusu Giray Kaçar, ilk devre özellikle iç sahada başarısız olduklarını kabul ederek, ikinci devre Hikmet hoca’nın gelmesi ile vites atlayacaklarını söyledi.

Antalya kampında değerlendirmelerde bulunan tecrübeli defans oyuncusu Giray Kaçar;” Hedefimiz biran önce hak ettiğimiz yer olan üst sıralar. G.Saray maçında sahada olacağım, transfer çalışmaları normal, Hikmet hoca ile rakip takımların Rize deplasmanı zor bir deplasman olacak, taraftarımız bize güvensin, farklı bir kimliğe büründük”

Tecrübeli defans oyuncusu sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk devre umduğumuz yerde değiliz. Sıkıntı kendi sahamızda maç kazanamadık. En kötü iki maç alsaydık, çok daha farklı yerlerde olurduk. Bir Erciyes maçı, son Konyaspor maçı galibiyeti kaçıran takım bizdik. Hikmet hoca bu işin bir numarası. Karekteri, kişiliği ile takım içinde bir şok etkisi yarattı. Çalıştığım en profesyonel hoca, ısınma harekatı bile tempolu ve taktik disiplin içinde geçiyor. Mehmet hoca’da iyi bir teknik adamdı. Hedefimiz biran önce üst sıralara çıkmak, hakkettiğimiz yer burası değil. Kadroya yapılacak olan yeni transferlerle vites atlayacağız, bizim işimiz alt tarafla değil, yukarlar olacak. İlk haftalarda fikstür olarak zor maçlar bizi bekliyor. Kupa maçlarıda var bu arada. Artık adım adım gideceğiz. Şimdi tek odak noktamız var o da G.Saray maçı. Son iki hafta topladığımız dört puan var ve şimdi sıra G.Saray’da. Takım olarak havamız yerinde. Takıma stoper takviyesi konusunda ben bir yorum yapmam yakışık olmaz. Fakat gerçek olan şu ki, Afrika Kupasında oyuncumuz var, Sezer gitti, Oboabona ve benim sakatlığım var. Dolayısıyla bu mevkide bir ihtiyaç duyuluyor, buda son derece doğaldır. Benim Aykut gelsin, Mustafa gelsin demeye hakkım yok. İkiside önemli oyuncular. Aykut Demir Milli oyuncu, Mustafa Yumlu uzun süre Trabzonspor formasını giyen bir arkadaşımız. Bakarsınız onlardan çok daha iyi bir oyuncu gelir. Yönetimin ve hocanın tasarrufu. Futbolcular gelip geçicidir, önemli olan takımın başarısı. Bizde burada başarılı olmak istiyoruz. Gelen arkadaşlarımıza kapımız açık, Obri geldi ve kaliteli bir oyuncu. Rize deplasmanı zorlu bir deplasman olacak. Hikmet hoca ile agresif bir yapıya büründük. 14 yabancı konusunda saygı duymakla birlikte, sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Kadro şişirilerek kalitesiz oyuncu gelirse sıkıntılar olacaktır. Şayet benden kaliteli yabancı gelirse kapımız açık. Ben şahsen bir çok yabancı oyuncuyu arkamda bıraktım. Bu olay birde genç ve Milli takımı etkileyeceğini düşünüyorum. Yüklenmeye bağlı adalemde sertleşme oldu. Çok büyük bir problemim yok, G.Saray maçında sahada olacağım” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ