Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından hazırlanan,  Gençlik ve Spor Bakanlığının 2013 yılı Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul edilen, 'Çayeli Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi' Projesi'nin kapanış etkinliği 05 Mart 2014 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılıyor. 

Altı boyunca devam eden proje kapsamında Fotoğrafçılık, Ebru Sanatı, Osmanlıca, Gitar, Keman, Bağlama, Hat Sanatı, İşaret Dili ve Diksiyon olmak üzere 9 adet kurs, Çayeli'ndeki okul müdürlerini, müdür yardımcılarını, öğretmenleri, öğrencileri ve Üniversiteyi kapsayan Başarı ve Motivasyon, Aile ve Sosyal Yaşam ile Milli ve Manevi Değerler seminerleri olmak üzere 7 ayrı seminer düzenlendi.  Kars-Sarıkamış ile Artvin olmak üzere 2 adet şehir dışı ve 1 adet şehir içi gezileri, kurs sertifika törenleri, Fotoğrafçılık, Ebru ve Hat Sanatı kursiyerlerinin hazırlamış olduğu 2 adet sergi düzenlendi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katılması planlanan kapanış etkinliğinde, Çayeli Doğa Sporları Kulübünü ve Projeyi tanıtır slayt gösterisi, kapanış konuşmaları, son dönem kurslarının sertifika töreni ile akabinde, projeye destek olanlar ve kursiyerlere plaket verilecek, ardından Çayeli'nden yöresel sanatçı Gökhan Demirci ve grubunun, tulum, kemençe ve gitar eşliğinde mini konseri yer alacaktır. Programa tüm Çayeli halkı etkinliğe davetlidir.

Editör: HABER MERKEZİ