Rize Gençlik Merkezi, Çayeli Gençlik Merkezi, Güneysu ilçesi, faaliyette olan spor salonu ve yüzme havuzunu gezerek İl Müdürü Mustafa Çelik’ten bilgiler aldı.

Rize'de çeşitli tesislerde incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar  Gençlik Merkezleri üye sayısının her geçen gün arttığını dile getirerek ” Rize ilimize kazandırılan bu Gençlik Merkezleri geleceğe yapılan en büyük yatırımların içinde yer almaktadır. Gençler spor aktivitelerinin yanında sosyal ve kültürel hayatla tanışmak için Gençlik Merkezlerini doldurup ücretsiz bir şekilde geleceği inşa etmelerini hedefliyoruz Türkiye genelinde 200 aşkın Gençlik Merkezi bulunmakta. Gençlerimiz gerek sosyal alanda gerekse kültürel alanda aktivitelerini Gençlik Merkezleriyle birlikte devam ettirmektedir. Rize Merkezde ve Çayeli ilçemizde faaliyete geçen Gençlik Merkezilerimiz yapısıyla ve içeriğiyle gençlerimize kapılarını sonuna kadar açmış bulunmakta” dedi.

Genel Müdür Emre Kaçar  'Bu imkanları ülkemiz gençlerine sunan başta hükümetimize, değerli Rize Milletvekillerimize, bundan önce görev yapmış ve görevde olan saygıdeğer Valilerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlerimize sosyal alanda her imkanı sağlayarak onları Gençlik Merkezlerimize bekliyoruz “ diye konuştu.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ