Türkiye Odalar Borsalar Birliği Rize Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimleri Rize Ticaret Borsası’nda(RTB) yapıldı. Seçimde Fatih Çomoğlu başkanlık görevine seçildi.

Seçim sonrası Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren RTB Başkanı Mehmet Erdoğan; “Bu tür kurullar Türkiye’de ticari gelişimin, birlik ve beraberlikle yeni projeler üretebilmenin en iyi örneklerinin yaşandığı kurumlardır. Ticarette yaşı ilerlemiş kişilerin yenilikleri görmesi yeni projeler üretmesi çok kolay değil. Fakat sizin gibi gençlerin yenilikleri görmesi daha kolaydır. Umut ediyorum ki bunların bilincinde bir şekilde başarılı çalışmalara imza atacaksınız” dedi.

Erdoğan ayrıca “Hiçbir kırgınlığa yer vermeden başarılı bir seçim süreci geçirdiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Bugün itibarıyla seçim sürecini geride bıraktınız. Artık ileriye dönük neler yapacağınızı konuşma vaktidir. Koordinatör oda olarak bizler ilerde yapacak olduğunuz çalışmalarda sizlere elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Seçimlerin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu ise konuşmasında “Bir önceki dönemde ve seçim sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen borsamıza ve borsa başkanımıza, ilçe ticaret odalarımıza, Rize ticaret ve sanayi odasına ve seçim döneminde oy kullanan tüm Genç Girişimciler Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz dönemde icra kurulunda görev yapan tüm   üyelere  yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu dönemde önceki dönemdeki eksiklerimizi gidererek yeni projelerle Rizemizin gelişimine katkı sağlamayı planlıyoruz. Seçimlerin Rizemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ