Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarının Rize bölümünü tamamladı. Teknik direktör Cesarettin Alptekin, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligden düşmelerinin kesinleştiğini dile getirerek, ''Denizli'de futbolseverler keyifli bir maç izleyecek. Futbolcu kardeşlerim, inanıyorum ki son haftada iyi işler yapmaya çalışacak. Turkcell Süper Lig'e galibiyet ile veda etmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız'' dedi.

Sakatlığı bulunan birçok futbolcunun kadroda yer almayacağını ifade eden Alptekin, ''Fazla forma şansı bulmamış futbolcular görev yapacak. Mustafa Çiçek cezası nedeni ile oynayamayacak. Ama yine de stresten uzak olduğumuz için iyi sonuç alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Sedat, Gökhan, Kürşat, Özden, Serhat, izinli olan Mustafa Çiçek, Fahri ile kadro dışı bırakılan Altan ve Suat katılmadı.

Yeşil-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından pas çalışması yaptıktan sonra ayak tenisi oynadılar. Çaykur Rizespor'un, yarın sabah Trabzon'dan uçakla Antalya'ya, oradan da kara yolu ile Denizli'ye gideceği bildirildi.

Editör: HABER MERKEZİ