Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Note serisinin en yeni üyesi akıllı cep telefonu Galaxy Note 3’ü Türkiye pazarına sunuyor.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, “Orijinal, yenilikçi ve vizyoner özellikler ile geliştirdiğimiz Note 3’ü, 25 Eylül’de, tüm dünya ile aynı zamanda Türk tüketicilerle buluşturuyoruz” dedi. 3GB RAM’i ile daha hızlı ve daha güçlü bir performans sunan Samsung Galaxy Note 3 daha geniş (5.7 inç) Full HD Super Amoled ekranının yanı sıra 8.3 mm ile daha ince ve 168 g ile daha hafif bir tasarım sunuyor. Note 3 aynı zamanda daha güçlü ve daha uzun ömürlü bir pile (3.200mAh) sahip. 13 megapiksellik arka kamera ile donatılmış olan Samsung Galaxy Note 3, jet siyah, klasik beyaz ve uçuk pembe renklerinde satışa sunulacak.

El yazısını tanıyor

Galaxy Note 3’ü, 2.199 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile tüketiciyle buluşturacağını açıklayan Samsung, yeni S Pen ile günlük işleri tek dokunuşla sağlayarak klasik not tutma deneyimini farklı bir boyuta taşınacağını belirterek şunları kaydetti:

“Kullanımı kolaylaştıran ve hızlandıran beş güçlü özellik paleti olan Temassız Komut (Air Command) özelliği aynı zamanda aşağıdaki tuş fonksiyonlarına da erişim sağlıyor: Kullanıcıların el yazısıyla not yazmalarını, otomatik olarak uygulamalarını ve el yazısı ile yazılmış bilgiyi, formatlı içeriğe dönüştürmelerini sağlayan Görev Notu (Action Memo) ile anında bir çağrı başlatabilir, rehbere kişi ekleyebilir, harita üzerinde bir adrese bakabilir, web’de arama yapabilir, yapılacak işler listesine bir görev kaydedebilirsiniz.”

(Milliyet)

Editör: HABER MERKEZİ