Almanya'dan gelip Galatasaray'ın U21 takımında oynadığı maç sayısından fazla gol atan, A takımla çıktığı ilk maçında ağları sarsan ve geleceğine umutla bakılan Sinan Gümüş'ü daha yakından tanımak istiyoruz.
 
1994 yılında Almanya'nın Pfullendorf kentinde dünyayla geldim. Babam da annem de Rize kökenli. Önce Kocaeli'ye yerleşmişler, oradan da Almanya'ya gitmişler. Dört kardeşiz. İki ablam, bir abim var. Babam 30 yıldır işçi olarak çalışıyor. Annem ise adeta hayatını çocuklarına adamış bir kadın. Bildim bileli dört çocuğunun peşinden koşuyor. 
 
Stuttgart'a transferinin nasıl gerçekleştiğini anlatır mısın?
 
Pfullendorf'ta oynarken Stuttgart'ın U17 takımıyla bir lig maçı yapmıştık. O maçta iyi oynamış ve bir de gol atmıştım. Maçın ardından Stuttgart'ın hocası yanıma gelerek 'Seni idmanlarımıza çağırmak ve orada görmek istiyoruz' demişti. Zaten iki-üç hafta sonra sezon bitiyordu. Stuttgart'ın idmanlarına çıktım ve bir-iki antrenmandan sonra bana transfer teklifinde bulundular. Ben de Stuttgart'ın Almanya'daki en iyi altyapılardan birine sahip olduğunu göz önünde bulundurarak bu teklifi seve seve kabul ettim.
Editör: HABER MERKEZİ