Konyaspor karşısında galibiyeti kaybeden taraf olduklarını belirten Karaman “ Artık ligin son maçına kilitlendik, kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı galibiyet ile kapatmak istiyoruz” dedi.

Süper ligde Akhisar karşısında aldığı galibiyet ile kaldıktan sonra Konya deplasmanında 20 Dakika da Kweuke”nin attığı gol ile 1-0 öne geçen yeşil mavililer 92 dakika da yedikleri gol ile 1 puan ile Rize”ye döndüler. Yeşil Mavililer ligin son maçı olan Galatasaray maçına odaklandı.

    Karaman” Galibiyeti kaçırdık”

-Konya karşısında her iki 45 dakika da farklı takımlar izlediklerini belirten Karaman “ İlk yarıda daha etkili, daha çok pozisyon üreten bizdik, Rakibimizin tek pozisyonu bile yoktu. Kaçırdığımız goller var. İlk yarıyı 1-0 öne kapadıktan sonra ikinci yarıda farklı bir Konyaspor izledik ve daha etkili daha çok topu ayağında saklayan Konyaspor vardı. Kanatları iyi kullandılar. Rahat bir futbol sergiledik ve hatasız oynadık” dedi.

    Hatayı biz yaptık

Uzatma dakikalarında Lafferty”in hatasının kurbanı olduklarını belirten Karaman “ Maç 1-0 bitecek derken kendi hatamız ile gol yedik.  Son saniyelerde Deniz”in ürettiği pozisyonda yanında Sercan”a top çıkartsaydı galip ayrılabilirdik. Ancak olmadı. Artık ligin son haftasına girdik. Galatasaray hazırlıklarına başlayacğız” dedi.

   Futbolumuzu oynayacağız

Şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirten Karaman “ Kendi sahamızda oynayacağımız ligin son maçını galibiyet ile tamamlamak istiyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray”in şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor. Biz futbolumuzu oynayacağız.  Kendi taraftarımız önünde galibiyet ile sezonu kapatmak istiyoruz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ