Rize'nin Fındıklı ilçesinde bir genç, gezmeye çıktığı kız arkadaşını kaçırdığı yönünde köyde söylenti çıkınca, ertesi gün kızı kaçırarak nikah kıydı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Ihlamurlu köyünde yaşayan ve bir çay fabrikasında çalışan Mustafa Aksu (26), yaklaşık 10 gün önce Beydere köyünde oturan kız arkadaşı İrem Işıklar (18) ile buluşarak otomobille gezintiye çıktı.

Gezintinin ardından Işıklar'ı köyüne bırakmak üzere yola çıkan Aksu, geri manevra yaptığı sırada içinde bulundukları otomobil şarampole düştü.

Kazayı yara almadan atlatan gençler, çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Daha sonra Aksu, kız arkadaşı Işıklar'ı evine bıraktı.

Ancak köyde, 'Mustafa Aksu'nun İrem Işıklar'ı kaçırmaya çalıştığı, bu sırada kaza yaptığı, kaza yapınca da vazgeçtiği' yönünde söylenti çıkınca, Aksu ertesi gün gerçekten kaçırarak, Ankara'ya götürdüğü Işıklar ile nikah kıydı.

Telefonla görüşülen Aksu, söylentilerin ardından ailesinin İrem'i kendisine vermeyeceğini düşündüğü için onu kaçırdığını, Ankara'daki ablasının yanına gittiklerini, 3 gün önce de nikah kıydıklarını söyledi.

Bir süre sonra Fındıklı'ya geri döneceklerini ifade eden Aksu, 'Eşim ile birbirimizi seviyoruz ve çok mutluyuz. Eşimin ailesi ile de barışmak istiyoruz. Geri döndüğümüzde barışacağımıza inanıyorum' diye konuştu.
haber61
Editör: HABER MERKEZİ