Artvin’de bu yıl 37’ncisi düzenlenecek Kafkasör Kültür Sanat Festivali hazırlıkları kapsamında şehre görsel güzellik katmak için şehrin kaldırım taşları boyandı. 

Artvin Belediyesinin 'Birlikte Boyuyoruz' sloganıyla düzenlediği boyama etkinliği kapsamında, Milli İrade Meydanı, Halitpaşa Kavşağı ve İnönü Caddesi'ndeki kaldırım taşları Vali Ömer Doğanay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kurum müdürleri ile vatandaşların katılımıyla boyandı. 

Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, 37. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali öncesi şehre görsel güzellik katmak amacıyla Artvin caddelerini vatandaşlarla Türk milletinin birlikteliğinin simgesi olan Türk bayrağının rengi kırmızı beyaza boyadıklarını söyledi. 

Bu etkinliği 3 yıldan beri yaptıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

'Hem görsel güzellik oluyor hem sosyal aktivite oluyor. Boyama işinin bugün halkımızla birlikte yapıyoruz. Şehrimizin ana caddelerinden olan İnönü Caddesi'ni vatandaşlarımızla birlikte boyuyoruz. Birlikte bir şeyler yapıyoruz. Birlikte olmak Artvin’e yakışıyor. Allah bu birlikteliğimizi bozmasın.'

Konuşma ardından ellerine boya rulosu alan Vali Doğanay ve Belediye Başkanı Kocatepe vatandaşlarla birlikte kaldırım taşlarını boyadı.

Editör: HABER MERKEZİ