Ligde ve Avrupa'da son 4 maçını kazanan Fenerbahçe, Oftaş önünde hem seriyi sürdürmek hem de Lig'deki 900. galibiyetini almak amacıyla maça çıktı. 45. dakika. Fenerbahçe pozisyonu olmadığı maçta ilk yarının uzatma anlarında golü Alex ile buldu. Orta sahadan Selçuk sağ kanattan hareketlenen Colin Kazım'a uzun bir pas çıkarttı. Colin Kazım, topu tam aut çizgisi üzerinden güçlükle kale sahasına doğru çeldi. Altıpas üzerinden Kezman topa kafayı dokunamadı. Arka direkte pozisyonu iyi takip eden Alex, sol ayağının dışıyla meşin yuvarlağı Oftaş ağlarına bıraktı 

Fenerbahçe, Alex'in attığı golle Oftaş karşısında 1-0 üstünlüğü yakaladı. 

81. dakika. Oftaş beraberlik golünü Sterjovksi  ile buldu. Sağdan gelişen atakta Sandro topla Fener ceza sahasına daldı. Savunmadan seken top sol kanada açıldı. Ali Bilgin, önüne düşen topa müdahale edemeyerek büyük bir hataya imza attı. Arkasında bekleyen Sterjovksi  yerden sert vurdu. Volkan'ın çıkartamadığı top köşeden ağlara takıldı. 

Oftaş, Fenerbahçe karşısında Sterjovksi ile skoru 1-1 yaptı. 

Fenerbahçe'nin son dakikalarda gol için baskısı sonuç vermedi ve Başkent'teki zorlu maç karşılıklı atılan 1'er golle 1-1 sona erdi.

Editör: HABER MERKEZİ