Yeşil-mavili futbolcular, bugünkü antrenman öncesi yaptıkları açıklamada, Fenerbahçe maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirttiler.

Emre Toraman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında alınan galibiyetin takım için iyi bir moral olduğunu söyledi. Milli maçlar nedeni ile lige verilen arada çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Toraman, ''Hafta sonu iki tane hazırlık maçı oynayacağız. Takım tam olarak toparlandı. İstanbul'a puan için gideceğiz. Fenerbahçe'den en az bir puan alacağımıza inanıyorum'' dedi.

Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Zafer Biryol ise Fenerbahçe maçına kadar önlerinde çok iyi bir süre olduğunu belirterek, ''Bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Rakibimizi tanıyoruz. Zaaflarını bulup iyi oynayıp inşallah kazanacağız. Fenerbahçe'den herhangi bir çekincemiz yok'' diye konuştu.

Her zaman gol atmayı düşündüğünü kaydeden Zafer, şöyle devam etti: ''Taraftar da benden her maçta gol bekliyor. Fakat geçmişte gol kralı olmak, taraftarın benden çok gol beklemesi, üzerimde her hangi bir baskı oluşturmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da takım olarak çok iyi oynadık ve golümü attım. Bu şekilde oynamaya devam edersek bu sezon çok gol atacağım.''

Yeşil-mavililer, Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Saffet Susiç yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Altan, Serhat ve Kürşat katılmadı.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada, futbolcular kondisyon ağırlıklı bir idman yaptı.

tümspor

Editör: HABER MERKEZİ