Çayelispor’un Pazar günü yapılacak olan kongresinin öncesinde Kulübün eski başkanlarından Mustafa Baltacı önemli açıklamalarda bulundu.

Baltacı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili dostlarım; Pazar günü yapılacak olan Çayelispor kongresinin özelde Çayelimiz, genelde ülkemiz adına hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

İlçemizin sembolü haline gelen Çayelisporumuzun yeni oluşumunun, bu sezon sıfırdan bir başarıya ulaşmasını temenni ediyorum.

Bizler Çayelimize artı kazandıracak her türlü eylemin destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. 1949 yılında kurulan ve Çaykur Rizespor’dan daha eski bir geçmişe sahip olan kulübümüzün görevin elbisesini biz de 7 yıl giydik. Birçok kez başarı anlamında, 3. Lig yolunda virajlardan döndük. Tesisleşme anlamında girişimlerde bulunarak, değerli büyüklerimizin desteği ile Çayeli’ne ve Çayelispor’umuza yakışır, lig bazında benzeri olmayan Cem Ketenci Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezi’ni camiamıza kazandırdık.

Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, Çayelispor Başkanlığı görevini bana belediye başkanımız tebliğ etti. Bizden sonraki belediye başkanı da aynı şekilde bir çok değerli kardeşlerimize bu görevi tebliğ etti ve o kardeşlerimiz de ellerinden geldiği kadar Çayelisporumuzu başarıya taşımak için çaba sarfettiler. Geçmişteki bir çok belediye başkanlarımızda Çayelisporumuza destek olmuştur. Kulübümüzde başkanlık yapan tüm kardeşlerimize selamlarımı iletir, rahmanı rahmana kavuşanlara ise Allah’tan rahmet diliyorum.

Ancak kulübümüzün geçtiğimiz son kongrelerinde sahipsiz kalma gibi bir sıkıntısı yaşadığını belirtmek isterim. Çayelispor bizim için ve Çayeli’miz için bir değerdir. Bu değerin her zaman, ne şekilde olursa olsun destekçisi olacağız.

Bu kongrede Çayeli Belediye Başkanı İsmail bey’e de görev düşmektedir. Bilgisi dahilinde Çayelisporumuz Çayelili bir iş adamına teslim edilip, hak ettiği başarıya ulaşmalıdır. Mevcut Belediye Başkanı İsmail bey’de seçim sürecinde Çayelispor’a önem vermiştir nitekim camiamıza sahip çıkacağından şüphemiz yoktur. Her zaman ifade ettiğim bir cümle vardır; Çayelispor küme düşerse Çayeli Belediyesi’de küme düşer. Çayelisporumuzun hak ettiği yer 3.ligdir. Çayelimizin değeri haline gelen Çayelisporumuzun her zaman destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Tekraren kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, camiamızda geçmişten bugüne görev alan yönetici kardeşlerimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

Editör: HABER MERKEZİ