Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl altıncısı düzenlenen Rize Günleri etkinliğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Rize Günleri’nde vatandaşlarla horon oynadı.

Bakanların Cumhurbaşkanı'nın maketiyle fotoğraf çektirmesi akıllara Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl İstanbul'dan hologram teknolojisiyle İzmir'deki toplantııya katılmasını getirdi.

2014 yılında AK Parti'nin İzmir belediye başkan adayının açıklandığı toplantıya 'hologram' teknolojisiyle İstanbul'dan bağlanan dönemin Başbakanı ve dönemin AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın aday olduğunu açıklamıştı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl 6. düzenlenen 'Rize Tanıtım Günleri' etkinliğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, AK Parti Rize Milletvekili ve eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve çok sayıda davetli katıldı. Bakan Çelik ve Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görseli ile fotoğraf çektirdi.

 

Editör: HABER MERKEZİ