Dilek ASLAN

 

AK Parti Rize milletvekili Lütfi Çırakoğlu, “kafamızdaki en kötü sonuç çıksa bile en az 15 – 20 yıl daha Türkiye siyasetinde Genel başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vazgeçilmez etkinliği ve kararları ile bu ülke yönetilecektir. Recep Tayyip Erdoğan’ı bu millet bağrına basmıştır” dedi.

AK Parti Rize il danışma meclisi toplantısı, Güneysu ilçe teşkilatının ve belediyesinin ev sahipliğinde Güneysu Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya İl başkanı Yılmaz Katmer, Rize milletvekili Lütfi Çırakoğlu, il yönetimi, il genel meclis başkanı Rahmi Metin, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belde başkanları ve belediye başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, il kadın kolu ve il gençlik kolları katıldı.

Saygı duruşu, istiklal marşı ve divan kurulunun oluşturulmasının ardından İl başkanı Yılmaz Katmer bir konuşma yaptı. Katmer, yaptığı konuşmada “Halkın rızasıyla ve halkın tercihleriyle iktidar olan, hizmetleriyle Türkiye’yi kısa zamanda ayağa kaldıran Ak Parti, kurulduğu günden beri bütün icraatıyla milletimizin gönlünü, vicdanını, rızasını kazanmaya odaklanan bir siyaset ortaya koymuştur. Emeklerimizin, alın terimizin karşılığı milletimizin devletimizle birlikte güçlenmesidir. Bu yolun başında demiştik ki, yegâne hedefimiz Demokratik, Laik, Sosyal bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetini, devletiyle ve milletiyle birlikte hak ettiği medeniyet düzeyine eriştirmektir. Halkımızın adalet ve kalkınma taleplerini karşılamak için hiçbir engele takılmadan, tökezlemeden alın teri dökmeye, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Ak Parti, bu hedef istikametinde bugüne kadar Türkiye’ye tarihi başarılar kazandırdı.

Katmer, Şimdi bir mahkeme sürecinde olduklarını ifade ederek, “ Bu süreç, kendi tabii mecrasında işleyecek, yürüyecek ve günü geldiğinde neticelenecek. Biz, Ak Parti olarak hiçbir zaman kişisel bir dava, kişisel bir mesele üzerinde durmadık, durmayacağız. Bugün muhatap olduğumuz mesele de bizler için asla kişisel bir mesele değildir. Bizim şahsi davamız yoktur, bizim için mesele Türkiye meselesidir, milletimizin geleceğidir. Değerli arkadaşlarım... Omuzlarımızdaki sorumluluğun idraki içinde, soğukkanlılıkla, metanetle bu süreci yürüteceğiz. Bu, Türkiye'yi bir ve bütün olarak kucaklama sorumluluğudur. Bu, milletimizin geleceğini düşünme sorumluluğudur. Milletimiz müsterih olsun” dedi.

Milletin gücünün önünde kimsenin duramayacağını söyleyen AK Parti Rize milletvekili Lütfi Çırakoğlu, “ Güneş balçıkla sıvanmaz, su tersine akmaz, dolayısıyla şunu herkes bilmelidir ki Şartlar ne olursa olsun, kafamızdaki en kötü sonuç çıksa bile en az 15 – 20 yıl daha Türkiye siyasetinde Genel başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vazgeçilmez etkinliği ve kararları ile bu ülke yönetilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 1950’de başlayan millet iktidarının devamı olan, milletin gönlümüzdeki iktidar bu dediği, hem Türkiye için hem de dünya için bir şans olan Recep Tayyip Erdoğan’ı bu millet bağrına basmıştır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Güneysu belediye başkanı Ahmet Minder’e ilçe teşkilatıyla uyumlu ve örnek çalışmasından dolayı Güneysu ilçe başkanı Abdurrahman Erdoğan tarafından bir plaket verildi. Yeni başlatılan üye kampanyasında başarılı bir çalışma gösteren Ardeşen ilçe gençlik kolu başkanı Cemal Ayvaz’a il gençlik kolu başkanı İshak Alim tarafından plaket verildi. Üye yapma konusunda ilçeler arasında açık ara önde bulunan ve seçmen sayısının yüzde 25’inden fazlasını üye yapan Güneysu ilçe teşkilatı adına Güneysu İlçe başkanı Abdurrahman Erdoğan’a İl başkanı Yılmaz Katmer tarafından plaket takdim edildi.

Plaket töreninin ardından il danışma toplantısına birim faaliyetlerinin anlatılması, teşkilat ve belediye çalışmalarının değerlendirilmesiyle devam edildi.

Editör: HABER MERKEZİ