Karadeniz’i kara kare fotoğrafladı. Yeni projesi için Türkiye’de adım basmadığı şehir bırakmayan Resul Çelik  “Gizem Dolu Anadolu”  adını taşıyan ve yakında çıkacak olanKitabının tıpkıbasım bir örneğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu. 

Birliğe vurgu yapan proje
Kitabı inceleyen ve Resul Çelik’in çalışmaları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Ülkemizin bütün şehirlerini kapsayan bu prestij çalışma, birlikteliğimizi kardeşliğimizi de gözler önüne sermektedir.  Resul Çelik’i tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye’nin güzellikleri
Resul Çelik; Son projesi için ülkemizin bütün illerini dolaştı, gittiği yerlerdeki güzellikleri fotoğraflayarak Gizem Dolu Anadolu isimli bir projeoluşturdu. Proje; kitap ve sergi olmak üzere iki başlıktan oluşuyor. Çelik’in çektiği en güzel karelerden oluşacak kitabı yakın bir zamanda piyasada olacak.

Anı yakalamak
Fotoğraf çekerken, özellikle güneşin doğuşundan, batışından daha iyibir şekilde yararlanmak istiyorsanız, acelecilikten mutlaka kaçınılması gerekir. Fotoğraflamayıistediğimiz objemize ait “o belirleyici an” kaçırılmamalıdır. Resul Çelik deproje kapsamında çektiği fotoğrafları için ortaya büyük bir sabır ve emek koydu. Ve sonuçta ortaya muhteşem bir seçki oluşturdu.

 

Editör: HABER MERKEZİ