AK Parti Meclis Grup toplantısında partililere konuşan Başbakan Recep Tayip Erdoğan'dan, Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'na üstü kapalı tepki.

Son bir haftadır İstanbul'da yakılan araçlar hakkında, 'Bu araçları kim, neden yakıyor. Vatandaşların günahı ne? Buna şimdi kim sessiz kalabilir. Kasımpaşa'da benim doğup büyüdüğüm yerde ellerinde molotof kokteyli ile halkı taciz edenlerin olması, bunlara polisin müdahele etmesine itiraz hakkımız var mı?' diyen Erdoğan, bu doğrultuda polisin, yaşanan olaylara müdahale etmesine laf söyleyenlere de göndermede bulundu. 

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında, polisin Lig TV kameramanını dövdüğü iddiasında bulunan ve canlı yayında, İstanbul Emniyet Müdür Celalettin Cerrah'la tartışan, Lig TV'de yayınlanan, Maraton programının yapımcısı Şansal Büyüka'yala birlikte eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu'nu üstü kapalı eleştiren Başbakan Erdoğan, 'Polislerimiz vatandaşlarımızın can güvenliği için olaylara müdahale ediyor. Siz çıkıpta, 'Polisler neden müdahale ediyor' diyemezsiniz diye konuştu.

Haber7 

Editör: HABER MERKEZİ