Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde AKP'li belediye tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle 'birlik ve beraberlik programı' düzenlenecek.
 
Bir nevi 'kutlu doğum' gibi yapılacak tören için şehrin her tarafındaki bilboardlara afişler asıldı.
 
İlçenin çeşitli yerlerindeki reklam panolarına asılan etkinlik afişlerinde Erdoğan'ın 'Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik' sözü yer alırken 'sohbet', ilahi dinletisi, konser ve semazen gösterisi yapılacağı belirtildi.
 
İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu'nun sohbet yapacağı programda, sanatçı Recep Aslan ilahi dinletisi sunacak. Semazen gösterisinin de yer alacağı programda, Yetenek Sizsiniz programında ünlenen görme engelli Bilal Göregen de dinleti sunacak. 
26 Şubat'ta yapılacak programın afişinde, 'Cumhurbaşkanımızın doğum günü vesilesi ile birlik ve beraberlik programına davet' ifadesi yer aldı. Programın ilçedeki Efsane Düğün salonunda saat 19.00'da yapılacağı belirtildi.
 
Program afişinde genelde kutlu doğum afişlerinde dikkat çeken ve Peygamber Efendimiz'i temsil eden 'kırmızı gül' kullanılması da dikkat çekti.
 
İşte Erdoğan'ın doğum günü için asılan afişler:
Editör: HABER MERKEZİ