Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı ve Toplu Konut alanını helikopterden inceledi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize, Artvin ve Trabzon'da çeşitli programlara katılmak üzere bu gece geldiği babaocağı Rize'nin Güneysu ilçesinden öğle saatlerinde helikopterle Artvin'in Yusufeli ilçesine hareket etti.

Erdoğan, Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı ve Toplu Konut alanını helikopterden inceledi. Erdoğan, daha sonra Yusufeli şehir meydanında  vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, Yusufeli'nden Rize'ye dönecek ve 16.00'da Güneysu'da düzenlenecek programda Rizeli hemşehrilerine hitap edecek ve ardından Rize'de bir dizi ziyaret ve programlara katılacak.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan,-artvinin-yusufeli-ilcesinde-yapimi-devam-eden-yusufeli-baraji-ve-toplu-konut-alanini-helikopterden-inceledi-(1).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan,-artvinin-yusufeli-ilcesinde-yapimi-devam-eden-yusufeli-baraji-ve-toplu-konut-alanini-helikopterden-inceledi-(2).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan,-artvinin-yusufeli-ilcesinde-yapimi-devam-eden-yusufeli-baraji-ve-toplu-konut-alanini-helikopterden-inceledi-(3).jpg

Editör: HABER MERKEZİ