Rizespor taraftar platformu (Rizetribun.com) tarafından düzenlenen kardeşlerimiz üşümesin' kampanyası kapsamında Van Erciş Cumhuriyet Ortaokulu’nda bot, kıyafet ve Rizespor atkılarını dağıtıldı.

Konu ile ilgili platform adına yapılan açıklamada; Çocuklarımızın yüzleri gülsün, mutlulukları artsın diye çıktığımız bu yolda bizlere destek olan Rizetribun.com oluşumundaki kardeşlerimize, Rizesporumuz'un bazı futbolcularına (İsim verilmemesi rica edildi) ve her şeyden öte yardımsever Türk halkına teşekkür ederiz.

'Kardeşlerimiz üşümesin' kampanyası Türkiye'de yardım götürmediğimiz okul, Rizespor sevgisini aşılayamadığımız çocuk kalmayana dek devam edecektir. Denildi.

Rizespor’un U18 ve BGenç takımlarında da futbol oynayan Van Erciş Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Okay Bilgilide yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bugünün minikleri yarınların büyükleri olacaktır sözünden yola çıkarak öğrencilerime sadece sportif alanlarda faydalı olmanın yanında öğrencilerimin akademik başarılarına ve gündelik ihtiyaçlarına yönelik yaptığımız çalışmalar bize fazla mutluluk veriyor.
Bu kapsamda okulumuza Rizesportribün grubu ve Lescon Spor Markalarından çeşitli okulumuza yardımlar gönderildi. Bizlerde yardımları dağıtırken arada köprüleri oluşturarak küçük yüzlerin tebessümlerine şahit olduk. Birlik ve beraberliğe fazlasıyla ihtiyacımız olduğu bu günlerde onları mutlu eden evlerine büyük bir heyecanla gitmelerine vesile olan herkese çok teşekkürler.

erciş

erciş

erciş

erciş

erciş

 

 

Editör: HABER MERKEZİ