Birbirine çok yakın olan ikisi betonarme yedi evin bulunduğu yaylada Naci Reyhan’ a ait Ahşap ev anlaşılamayan nedenle yanmaya başladı yanan eve çok yakın olan Ahmet Reyhan’a ait eve sıçradı bütün çabalara rağmen bu evde yanmaktan kurtarılamadı. Yangının diğer evlere sıçraması günübirlik yaylalara gezmeye gidenlerin çabaları ile önlenmiş oldu. Yangın esnasında evlerin boş olması mal kaybının yanında can olmasını engellemiş oldu. Yangınla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.
Başlık : ELEŞTİRİYE AÇIK OLUN Yazan : ÇAYELİLİ Tarih - Saat : 2010-08-10 - 10:34:42
KATILIYORUM ( 0 )
KATILMIYORUM ( 0 )
SİTENİZ COK AĞIR HAREKET EDİYOR VEDE HABERLERİNİZ HEP AYNI DEĞİŞİKLİK YOK AHMET BEY SİZE DİYORUM BIRAKIN BU SİTE İŞLERİNİ BAŞKA İNSANLARA BIRAKIN YAPAMIYOSUNUNZ BU İŞİLERİ İNSANLARIN ÖNÜNÜ KESMEYİN SİZ MATBAACILIĞA DEVAM EDİN :))