Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı 15. dönem mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çayeli Şehir Stadında saat 17.00'da yapılan Eğitim Fakültemiz 2015-2016 Akademik Yılı 15. Dönem Mezuniyet Töreni programına Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Rize Millet Vekilleri Hikmet Ayar ile Aşkın Osman Bak, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Görkem Işıklar, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Büyükköy belediye başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Madenli Belediye başkanı Necip Yazıcı, Ak parti Çayeli ilçe başkanı Ali Kar, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Prof. Dr. Hasan Efe, RTEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Küçük, Fen Edebiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Oktay Torul, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Karslı, Teknik Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kerim Serbest ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Mezuniyet törenine yaklaşık 1500 veli de katılarak mezunlarımızın mutluluğunu paylaşmışlardır. Şehir Stadındaki resmi program tamamlandıktan sonra, fakülte yerleşkesinde misafirlerimiz için iftar yemeği programı tertiplenmiştir. Yemek sonrasında Yalı Mahallesi Merkez Cami İmamı sayın Yusuf Esmeroğlu tarafından yapılan duanın ardından fakültemiz hocaları tarafından yapılan kısa süreli yerel müzik dinletisiyle program sonlandırıldı.

RTEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Küçük, 'Bugün bizimle olan protokol üyeleri ile misafirlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Ayrıca, bu güzel programın hazırlanmasında özverili bir şekilde çalışan başta Mezuniyet Komisyonu Başkanımız Yrd. Doç. Dr. İrfan Nihan Demirel olmak üzere görevli tüm akademik ve idari personelimi kutlarım.' dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ