Haber: Tuncer KUŞ

Çayeli Vergi  Dairesi’nde  uzun yıllar görev yapmakta olan Gelir Şefi Ramazan Çepni  18.08.2015 tarihinde emekliye ayrılmıştır.

27.02.1976 tarihinde göreve başlayan Çepni 1999 yılında By-pass  kalp ameliyatı, 2014 yılında damar tıkanıklığı sonrası beyin felci ameliyatı olmasına rağmen mesleğe tutunmuş, 39,5 yıl memuriyet hayatında  1980 darbesi sonrası sıkı yönetim komutanlığı tarafından atanarak 2,5 yıl  Büyükköy Belde Belediye Başkanlığı yapmış olup halen aynı beldede ikamet etmektedir. Çepni, evli ve 3 çocuk babasıdır.

01.01.1952 doğumlu olan Ramazan Çepni, 37 yıl Çayeli Vergi Dairesinde çalışmış, memur, gelir şefi ve yaklaşık toplamda 3 yıl Vergi Dairesi Müdür Vekilliği görevlerinde bulunmuştur.  Emekliye ayrılışı nedeniyle eski ve yeni mesai arkadaşları tarafından Martı Balık & Et Lokantasında yemekli veda töreni organize edilmiştir. Törende kendisine hediye, plaket ve çiçek verildi.

Ramazan Çepni , tören esnasında ve sonrasında yaptığı veda konuşmalarıyla duygulu anlar yaşandı. Eski ve yeni mesai arkadaşları ve biz çayhaber ekibi olarak, kendisine  bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Editör: HABER MERKEZİ