Dün uğradığı saldırı sonrası Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'e STK temsilcileri muhtarlar ve tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan ayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen Görevimin başındayım” dedi.

Malum basına da yansıdı dün talihsiz bir olay yaşandı. Cahilane tamamen sebepsiz ve şuursuz yapılan bir hareket bunu herkes olduğu gibi bizde kınıyoruz. Bu bizim şahsımıza değil kurumsal tüzel kişiliğimize partimize yapılmış bir harekettir. Ama bunu biz büyütmedik büyütmeyeceğiz.  Gerekli idari ve adli işlemler başlamıştır. Yetkili kişiler gerekli önlemleri almışlardır. Ve gerekende yapılacaktır.

Bu meyanda şehrimizin hem muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının saygıdeğer başkanları bize bu geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuşlardır. Onlara buraya kadar zahmet ettikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum.  Ayrıca bu olayı kınayan bir basın bildirisi dağıttıkları içinde özellikle teşekkür ediyorum.

Bizim aramızı kimse bozamaz bu ülkede kimse belli belirsiz olaylara sebebiyet veremez. Hep birlikteyiz hep beraberiz. Hep beraber katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile şehrimize hizmet etmek için yola çıktık.  Biz bu yola dua almak için çıktık. Allah bize bu duaları almayı nasip eylesin. Bu gibi olayları şuursuzca cahilane olarak görmekteyiz.  Ve herkes itidal çağrısı yapıyoruz. Herkes sakin olsun. Büyütülecek bir olay değildir. Biz görevimizin başında hizmetlerime devam ediyoruz. Bütün dostlara bütün arkadaşları özellikle teşekkür ediyorum. 

Editör: HABER MERKEZİ