Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, şubat ayında 17 bin kadrolu öğretmen alınacağını bildirdi.
Dinçer, MEV Gökkuşağı Eçem Anaokulu ve İlköğretim okulunda düzenlenen karne töreninin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Hükümet olarak yapılan çalışmalardan sonraşubat ayında 17 bin öğretmen almaya karar verdiklerini bildiren Dinçer, ''17 binöğretmenimizi şubat ayında, ikinci dönemin başında hemen yetiştirecek şekilde bürokratik işlemleri tamamlayacağız ve öğretmelerimizi bu süreçte alacağız'' diye konuştu.
Dinçer, ataması yapılacak 17 bin öğretmeninkadrolu olarak alınacağını belirterek, bu atamanın eğitimin başlamasından hemen önce yapılacağını söyledi.
Hangi branşlarda öğretmen atanacağı yönündeki bir soru üzerine Dinçer, branşların ve illerin, çok yakında yayımlanacak klavuzda yer alacağını belirtti.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.