Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta mücadele eden Çayelispor deplasmanda Torul Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Yeşil beyazlı ekip oynadığı 4 deplasman maçının 3’ünü kazandı.

Bölgesel Amatör Ligi 3. grupta puan arayan iki takımın karşılaştığı mücadele Torul ilçe stadında güzel bir havada oynandı. Deplasmanda kazanıp kendi sahasında talihsizlikler yaşatan Çayelispor, bu deplasmanda da galibiyetle dönmeyi hedefliyordu. Maçada iyi başlayan Çayelispor karşılaşmanın 18. Dakikasında Serkan ile golü buldu. Golün ardından oyunu kontrol altına alan yeşil beyazlı rakibine oranla daha rahat bir oyun sergiledi. İlk yarının bitmeden Çayelisporlu Tahsin kırmızı kart görerek oyu dışında kaldı. 10 kişi kalan Çayelispor ilk yarıyı 1-0 galip kapattı. İkinci yarıya Torul Belediyespor daha etkili başlayan taraf oldu. İlerleyen dakikalarda karşılaşma ortada geçen bir mücadele şekline dönüştü. 80. Dakikada Çayelisporlu Serkan kendinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka Çayelispor’un 2-0 galibiyetiyle tamamlandı.

Bu sonuçla Çayelispor puanını 9’a yükseltti ve 10. Sırada haftayı kapattı. Önümüzdeki hafta Çayelispor kendi evinde Karsspor ile karşılaşacak.

Öte yandan Rize’yi temsil eden bir diğer temsilcimiz Salarhaspor kendi evinde Erzincan Ulalar Belediyespor ile karşılattı. 1-0 öne geçtiği müsabakada Salarhaspor rakibin 72. Dakikada attığı golle 1-1 berabere kalmaktan kurtulamadı. Lider olarak girdiği haftada Salarhaspor 14 puanla 4. Sırada haftayı kapattı.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ