Rize’nin Pazar İlçesi’nde bir hafta önce evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 66 yaşındaki D. Ali Yıldırım’ın cesedi Gürcistan'ın Poti Limanı'nda bulundu.


Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yemişli Köyü’ndeki evinden bir hafta önce ayrılan 66 yaşındaki Dursun Ali Yıldırım
'dan haber alamayan oğlu Yusuf Yıldırım, babasının en son 2 Ağustos Perşembe günü köyden Pazar İlçesi’ne gitmek üzere ayrıldığını belirterek emniyet ve jandarma yetkililerine kayıp bilgisi verdi. Yapılan araştırmalara rağmen Yıldırım'dan bir haber alınamazken, üzücü haber bugün akşam saatlerinde Gürcistan'dan geldi. Gürcistan'ın Poti Limanı'nda denizden üzerinde Dursun Ali Yıldırım'ın kimliğinin bulunduğu bir ceset çıkartılırken, ceset otopsi için hastaneye kaldırıldı. Gürcistan yetkilileri Türkiye'nin Batum Konsolosluğu aracılığıyla Pazar'daki ailesine bilgi verirken, Yıldırım'ın yakınlarının kimlik tespiti için Gürcistan'a gidecekleri öğrenildi.


Öte yandan Dursun Ali Yıldırım'ın Rize'nin Pazar İlçesi'ne yaklaşık 250 km uzaklıktaki Gürcistan'ın Poti Limanı'na nasıl gittiği ve hayatını nasıl kaybettiği ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

 

pazar53 

Editör: HABER MERKEZİ