Türkiye Cumhuriyeti’nin Rizeli Başbakanı ve 12. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu,  İlçe ve belde teşkilat mensupları, İlçe ve Belde Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflar tarafından seçim çalışmaları için Ziraat Bankasında açılan hesaba bağışta bulundular.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Teşkilat üyelerimizin yanı sıra ilçemizdeki Sivil toplum kuruluşları çok sayıda esnafımız da bizlerle beraber olarak bağışta bulundular. Başbakanımıza, temsili bir katılımla bağışlarımızı yapıp, duruşumuzu sergilediğimize inanıyorum.

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’de yaptığı açıklama  'İnşallah 10 Ağustos 2014 tarihinde milletimiz sandıkta milli iradeyi ortaya koyacak ve Cumhurbaşkanlığını 'emin el' olan Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edecek. 12 yıldır ülkemize Başbakanlık yapan hemşehrimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda yüzde 60’a yakın bir oyla Cumhurun başkanı seçileceğine inanıyoruz.' 

Editör: HABER MERKEZİ