Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 09 – 12 Ekim tarihleri arasında Doğu Karadeniz gezisine çıkıyor.

ERDOĞAN 9 EKİM AKŞAMI TRABZON`DA 10 EKİM AKŞAMI RİZE`DE OLACAK

9 Ekim Perşembe akşamı Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geceyi Trabzon’da geçirecek. Erdoğan, 10 Ekim Cuma akşamı ise Rize’de olacak ve 12 Ekim Pazar günü öğle saatlerinde Rize’den ayrılıp Bayburt’a geçecek. Erdoğan, Rize’de Valilik önünde düzenlenecek mitingte hemşerilerine hitap edecek, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin 2014-2015 akademik yılı açılış törenine katılacak.

CUMHURBAŞKANI OLARAK İLK KEZ DOĞU KARADENİZ ZİYARETİNDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk ziyaretini Trabzon, Rize, Bayburt ve Gümüşhane’ye yapacak.

ERDOĞAN TRABZON`DA HALKA HİTAP EDECEK KTÜ`NÜN AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİNE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Ekim akşamı Trabzon’a gelecek ve gece Trabzon’da konaklayacak. 10 Ekim Cuma günü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’nün açılışına katılacak olan Erdoğan, Trabzon Valiliği’ni ziyaret edecek ve valilik önünde halka hitap edecek. Erdoğan aynı günün akşamı ise Rize’ye gelecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CUMARTESİ GÜNÜ 12.30`DA RİZE VALİLİĞİ ÖNÜNDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞACAK

Cuma akşamı Trabzon’dan Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 Ekim Cumartesi günü Rize Valiliği’ni ziyaret edecek. Erdoğan, Valilik binası önünde saat: 12.30’da hemşerilerine karşı ilk kez Cumhurbaşkanı olarak hitap edecek.

CUMARTESİ 16.30`DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ`NİN AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİNE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü 16.30’da ise kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin 2014-2015 Akademik yılı açılış törenine katılacak ve burada bir konuşma gerçekleştirecek.

Rize programı kapsamında bazı ziyaretlerde bulunacak olan Erdoğan’ın Güneysu ilçesinde de bazı açılış ve ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.

12 Ekim Pazar günü öğle saatlerinde Erdoğan, helikopterle Rize’den ayrılarak önce Bayburt’a ardından Gümüşhane’ye geçecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde baba ocağı Rize`de yüzde 80,6 oy oranı ile Türkiye rekoru kırmış, Bayburt ise yüzde 80,3 oy oranı ile Türkiye 2.`liğini elde etmişti. Erdoğan’ın ziyarette bulunacağı Gümüşhane ise aynı seçimlerde yüzde 75 oy oranı ile Türkiye 3.’lüğünü elde etmişti. 

Editör: HABER MERKEZİ