Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Çaykur Rizespor Yöneticileri Mehmet Erdoğan, Ömer Ofluoğlu, Mustafa Baltacı, Ali Haydar Er ve yeni transferler Mutumba, Lualua, Engin Baytar, Aykut Akgün ve Liban Abdi hazır bulundu.

Lige verilen arada önemli transferlere imza attıklarını belirten Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu, 'Sporcular sorunsuz bir kulübe geldiler. Biz onları bağrımıza bastık, onlar da bu kulüp için mücadele edecekler. Hepsi de kariyeri belli oyuncular. Rize’de başarılı olacaklarını biliyoruz. Transfer komitemize teşekkür ediyorum. Hocamızın isteği üzerine transferleri yaptık. Rizespor için bu oyuncular hayırlı olsun” diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA YENİ TRANSFERLER TANITILDI

Çaykur Rizespor’un Galatasaray’dan kiraladığı oyuncusu Engin Baytar, 'Rizespor’u seçmemin en büyük nedeni Rıza hocadır. Kaçırdığım performansı yeniden yakalamak için buradayım. Rizespor’u layık olduğu yere taşımak için mücadele edip bunu başaracağımıza inanıyorum. Rizespor hak etmediği yerde. Sezon sonu hak ettiğimiz yerde olacağız” diye konuştu.

Trabzonspor’dan kiralanan Aykut Akgün, “Kampta kısa ama yoğun bir çalışma yaptık. İlk yarıda Rizespor çok iyi yerde başladı. Sakatlıklar yüzünden sorunlar yaşadı. Kamp döneminde sakatlıklar olmadı bu sevindirici. Biz konsantre olup lige başlayacağız. Rizespor iyi durumda değil ama lige başladığımızda iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA YENİ TRANSFERLER TANITILDI

Çaykur Rizespor’la 4.5 yıllık bir sözleşme imzalanan Liban Abdi toplantıda yaptığı açıklamada, “Rize’ye çalışmaya geldim başarılı olacağım” dedi.

Çaykur Rizespor’un forvette açığını kapatmak için Karabükspor’dan transfer edilen Lualua, 'Burada olduğum için mutluyum. İnsanın istendiği yerde olması çok güzel. Karabük’te de ilk dönem böyleydim. Ama son zamanlarda yaptığım işten zevk almıyordum. Şu an buradayım Rizespor’un başarısı için mücadele edeceğim. Yeni aileme geldim. Rizespor’un lig başında ki oyunu beni Rizespor’a aşık etti. Burada olmamın bir nedeni de o. Başarılı olacağız' dedi.

Oynadığı oyunla spor kamuoyunun beğenisini kazanan yıldız oyuncu Mutumba, Rizespor forması ile başarılı olmak istediğini belirterek, 'Ligin ilk yarısına göre iyi transferlerle iyi takım olduk. Takımı puan tablosunda iyi yerlere getireceğiz. Rizespor ile ligi üst sıralarda bitireceğiz. Takım çalışması ile bazı eksiklerimi gidereceğim. Performansımı en üst seviyeye çıkartmak istiyorum' diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA YENİ TRANSFERLER TANITILDI

ÇAYKUR RİZESPOR’DA YENİ TRANSFERLER TANITILDI

 

Editör: HABER MERKEZİ