Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan ve Çayeli İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuru’nun davetleri üzerine Çayeli ilçesinde Ç.Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ve Yöneticilerin katılımı ile kahvaltı programı tertip edildi.

Yemen Kahvesi Çayeli şubesinde gerçekleşen kahvaltıya Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan ve Çayeli İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuru, Ç.Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ve Yöneticileri ile Ç. Rizespor’da geçmiş yıllarda oynayan Çayelili futbolcular yer aldı.

Kahvaltı programında bir teşekkür konuşması yapan İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuru, Ç.Rizespor Kulüp Başkanı ve Yöneticilerine ilçemize gelerek davetimize icabet ettiklerinden dolayı teşekkür etti. Şampiyonluk yolunda Ç.Rizespor’a başarılar diledi.

Ç.Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bu kahvaltıların normal karşılanması gerektiğini ifade ederek “bir bütün halinde hep beraber takımımızı süper lige çıkaracağız. Bu kapsamda taraftarımızın takımımıza sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ