Sık sık Çocuk Evlerinde ikamet eden çocuklarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı ve eşleri Hanife Yazıcı bu kez de bir kafeteryada buluşarak hasret giderdiler.
 
Gerçekleşen etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Vali Ersin Yazıcı, çeşitli vesilelerle bir araya geldikleri çocuk evlerinde kalan çocuklarla bu kez bir kafeteryada buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
ÇOCUKLAR, BİZİM GELECEĞİMİZ…
Sosyal devlet anlayışının temelinde insana sahip çıkmanın yattığını dile getiren Vali Yazıcı, 'Biz Valilik olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Çocuklarımız bizim yarınlarımız, onlar mutlu olduğunda biz daha çok mutlu oluyoruz. Çocuklar, bizim geleceğimiz. Bizi medeniyetimizle, kültürümüzle geleceğe taşıyacak olan çocuklarımızı seviyoruz ve önemsiyoruz. Bu çocuklar milletimizin bizlere emanetleridir. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın toplumsal hayata katılımlarını sağlıyoruz. Bütün çabamız bu çocukların daha iyi şartlarda yetişmesini sağlamak ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarına katkıda bulunmaktır. Onların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur.  Bu çocuklara sadece sevgi vermemiz yeterli. Çünkü diğer her ihtiyaçları devlet tarafından karşılanıyor' diye konuştu.
 
 
BU ÇOCUKLAR HEPİMİZİN ÇOCUKLARIDIR…
Hedeflerinin çocukları aile ortamında büyütüp, topluma kazandırmak olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, 'Bu çocuklarımızın sorunlarına kendi sorunlarımızmış gibi sahip çıkmalıyız. Bundan sonra da bu çocuklarımızın geleceği adına üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmeye hazırız. Düzenlediğimiz bu etkinlikle çocukların büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadıklarını görüyoruz. Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Çocuk Evleri'nde kalan çocuklarımızı mutlu etmek, onların yanında olduğumuzu göstermek için çeşitli etkinliklerin düzenlenmesine destek veriyoruz. ' diye konuştu.
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş'ın da katıldığı etkinlikte Vali Ersin Yazıcı, eşleri Hanife Yazıcı ile birlikte çocukların bulunduğu masaları tek tek gezerek, çocuklar ve öğretmenleriyle sohbet etti.
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ