Geçtiğimiz günlerde Çayelispor Kulübü’nün genel kurulu yapılmış, başkan adayı çıkmadığı için kulüp divan kuruluna kalmıştı. Başkanlık için son günlerde gündemde olan isim İsmail Hakkı Çiftçi Çay Haber Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Çiftçi yaptığı açıklamada Çayelispor yönetimine talip olduğunu söyledi. Çiftçi sözlerine şu şekilde devam etti:

‘’Çayelispor Kulübü birinci kongresini yaptı ve gerekli çoğunluğu alamayınca ikinci toplantıyı yaptı. Orada bir aday bulunmadığı için Çayelispor divana bırakıldı. Benim gönlüm şunu arz ediyor; Çayeli’nde güzel bir yönetim bu işe sahip çıksın, bizde arkadaşlarımıza destek verelim. Yine tekrarla altını çizerek söylüyorum bu işle ilgili kendini futbolla ilgili ve alakalı Çayelispor’a sahibi net noktasında hisseden arkadaşlar şayet çıkmazlarsa ben Çayelispor yönetimine talibim. Tabi ki ileriki dönemlerde de eğer olursa çıkan olmazsa bir yönetim oluşturup hep beraber Çayelispor iyi bir yere taşımaya çalışırız. Şunu da açıklamak isterim tabi Çayelispor bir yönetimin sadece hevesini alacağı ismini tanıtıp kendini reklam edeceği bir yer değildir yâda kendine bir gelecek yapacağı caya gelecek hesaplarının yapıldı bir yerde olmamalıdır.’’

‘’Bize yakışan Çayelispor’u sahiplenmektir’’

Çayelispor’un Çayelililerin ortak bir malı olduğunun altını çizen Çiftçi: ‘’Çayelispor Çayelilerin ortak malıdır. Onun için bunu profesyonelce yapacağına emin kendini hisseden arkadaşlara yardımcı olalım. Bunu açık ve net söylüyorum bu noktada sahip çıkan kişi ben olayım istiyorum. Kısaca şunu söylemek istiyorum Çayelispora burayı professionelce yönetecek ekip talip olmadığı süre içinde ben Çayelispor yönetimine talibim. Arkadaşlarımız, özellikle basın mensubu arkadaşlarımıza soruyorlar; böyle bir haber yaptınız sürpriz aday diye gündemde ismimiz konuşuluyor. Ben beyanat vermiş oldum. Sürpriz bir şey yok eğer Çayelispor’a biz bu işi daha iyi yaparız diye bir ekip sahip çıkmazsa biz bir ekiple Çayelisporu sahipleneceğiz. Bize yakışan odur. Çayeli’nin gençliğinin kurtuluşunun da bir parçası spor olduğuna inanıyorum ve dolayısıyla gençlerimize Çayelisporla hizmet edeceğimiz kanaati bende olduğu için böyle bir şeyin altına elimi omuzumu ve başımı koymaya şimdiden razıyım.’’ dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ