Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında ÇAYKUR tadım TIR’ı Afyonkarahisar’da konuşlandı.,

ÇAYKUR ikram ve tanıtım TIR’ı Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluş etkinliklerine katılan yerli yabancı ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

Zafer Meydanında Afyonkarahisarlılar’a çay ikramı yapılan ÇAYKUR tadım TIR’ını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de ziyaret etti.

ÇAYKUR TIR’ındaki görevli ve yetkililerle bir süre sohbet eden Başkan Zeybek, kutlamalar boyunca Afyonkarahisarlılar’a gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kocatepe’de ve Zafer Meydanında kutlamalara gelen vatandaşlara çay ikramında bulunan ÇAYKUR tanıtım TIR’ını Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek başta ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Afyonkarahisar'daki etkinlikler boyunca ÇAYKUR tanıtım ve ikram TIR’ı katılımcıların ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. ÇAYKUR’un ikramları ile etkinliğin yorgunluğunu atan ziyaretçiler, gördükleri ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirirken ÇAYKUR’a da teşekkür ettiler.

caykur,-zaferin-kazanildigi-topraklarda-(3).jpgcaykur,-zaferin-kazanildigi-topraklarda-(2).jpgcaykur,-zaferin-kazanildigi-topraklarda-(1).jpgcaykur,-zaferin-kazanildigi-topraklarda-(5).jpgcaykur-zafer-kutlamalarini-taclandirdi-1.jpgcaykur-zafer-kutlamalarini-taclandirdi-2.jpgcaykur-zafer-kutlamalarini-taclandirdi-3.jpgcaykur-zafer-kutlamalarini-taclandirdi-5.jpgcaykur-zafer-kutlamalarini-taclandirdi-8.jpg

 

Editör: HABER MERKEZİ