Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen imza törenine Çaykur Rizespor’un yeni transferleri Filip Holosko, Giray Kaçar, Murat Duruer, Engin Bekdemir ve kaleci Aykut Erçetin ile Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, yöneticiler Mehmet Erdoğan, Ömer Faruk Ofluoğlu ve Mustafa Baltacı katıldı. Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, yeni transferlere kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti, 'Taraftarlarımıza ve camiamıza iyi bir sezon geçirteceğimize inanıyorum. Bunu da teknik heyetimizin önderliğindeki futbolcularımız yapacak. Yönetici olarak görevimiz bu tabloyu bir ekip haline getirmek. Futbol ekip oyunudur. Ekip olursan başarıya ulaşırsın' dedi.

ÇAYKUR RİZESPOR

HOLOSKO: ÇOK HEYECANLIYIM

9 yıldır Türkiye’de olduğunu hatırlatan Filip Holosko DA, Çaykur Rizespor'a geldiği için çok mutluolduğunu belirterek şunları söyledi:

'Yeni sezonun hem benim hem de takımım için iyi olacağını düşünüyorum. Çaykur Rizespor'u tercih etmemde Mehmet Özdilek ve Ahmet Kavalcı kararımda çok etkili oldular. Beşiktaş'ta iyi bir hazırlık dönemi geçirdim ve oynamak için hazırım. Eğer hocamız görev verirse Gençlerbirliği maçında oynamak istiyorum. Bunun için de çok heyecanlıyım.'

Kaleci Aykut Erçetin ise, 12 yıl Galatasaray'da oynadıktan sonra Çaykur Rizespor'a gelmenin kendisi içinkolay bir karar olmadığını belirterek, 'Yeşil mavili takımın iyi bir kadrosu var ve bende bunun bir parçasıyım. Bununla da Çaykur Rizespor'un hedefleri ilk 5-6 takım arasında olmalı. Bende bun inandığım için geldim. Hedefimiz bu olacak. Kendi adıma yıllar sonra Galatasaray'dan ayrılmak elbette kolay olmadı. Kendimi sadece Rizespor'a değil tüm Türkiye'ye ispatlamak için Rize'ye geldim. Amacım sadece oynamak değil takımımı hedeflediğimiz yerlere gelmesine katkı sağlamak' dedi.

Giray Kaçar ise, Çaykur Rizespor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunun belirterek 'Uzun yıllarTrabzonsor'da oynadığım için Karadeniz insanı ile dokumun uyuştuğunu düşünüyorum. Rize halkının bizden ne beklediğini de çok iyi biliyorum. Onlara sahada temsil etme adına buradayım ve takımıma katkı sağlayacağım. Rize'de gerçekten çok sıcak bir ortam var ve burada olmak gurur ve onur verici. Büyük ve iyi bir camiada elimden geleni yapacağım ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğim' ifadelerini kullandı. Murat Duruer ve Engin Bekdemir ‘de Çaykur Rizespor’da başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Editör: HABER MERKEZİ