Çakır, yaptığı açıklamada, İgor Gal ve Ergün Teber'in teknik direktörleri Samet Aybaba'nın istediği oyuncular olduğunu belirterek, ''İgor Gal ve Ergün Teber'in transfer edilmesi için uzun zamandır görüşmelerimizi sürdürüyorduk. Hem İgor hem de Ergün'ün kulüpleri ile anlaşılmasının ardından futbolcularla da prensip anlaşmasına vardık'' dedi.

Her iki oyuncunun da takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden Çakır, ''İgor milli takımda forma giymiş 24 yaşında kaliteli bir oyuncu. Ergün de kendini ispatlamış oynadığı kulüplerde başarılı olmuş. Takımımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Her iki futbolcu ile de 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Çakır, Gal'ın yarın Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalayacağını, Ergün Teber'in ise bugün veya yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Çakır, NK Sloven Koprivnica takımında forma giyen İvan Radeljic'in transferinden vazgeçtiklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Pazartesi akşamı Kaçkar TV de yayınlanan Tele Kulis adlı progroma telefonla bağlanan Başkan A. Kadir Çakır Ergün Teber ile Salı saat 16.00'da sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Ajansspor

Editör: HABER MERKEZİ