Çayeli Belediye Başkan Vekili ve Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu Çayelispor Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Çaykur Rizespor mobil gezici aracını ziyaret edip destek verdiler.

Çaykur Rizespor mobil gezici aracı bugün Çayeli’nde 15 Temmuz Şehitler meydanında kombine ve ürün satışı yaptı. Geçtiğimiz haftalarda başlatılan ve yoğun ilgi gören satışlar sonrasında bugün de mobil gezici araçla kombine satışı ve ürün satışına devam edildi.

Çayeli Belediye Başkan Vekili ve Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu Beraberinde Çayelispor Yöneticileriyle birlikte mobil gezici aracını ziyaret ederek destek verdiler.

Başkan Şerifoğlu, ‘Çaykur Rizespor bizim değerimizdir. Her zaman her yerde olduğu gibi desteğimizi sonuna kadar vermeye devam edeceğiz. Çayeli’nde vatandaşlarımızın Rizespor’a ilgisi ve maçlara katılımlarını kolaylaştırmak için maç öncesi Çayeli Belediyesi olarak arabalar tahsis ederek desteğimizi veriyoruz. Ç.Rizesporumuzun bu yıl süper ligde kalıcı bir takım olmasını diliyoruz’ dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ