Rize İlini Bölgesel Amatör Liginde bu yıl temsil edecek Çayelispor Teknik Direktörlüğe İsmail Hakkı Yazıcı ve Yardımcı Antrenörlüğe Mehmet Karul ile anlaşma sağladı.

Anlaşma Çayelispor Cem Ketenci Kulüp tesislerinde Başkan ve yöneticilerin katılımı ile gerçekleşti.

Çayelispor Kulüp Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu yaptığı açıklamada “bu yıl Çayelispor Kulübü alt yapıda yapılanmaya gidileceği ve BAL’da mücadele edecek takımımız için genç dinamik oyunda ısıran bir takım oluşturacağız” dedi.

Profesyonel Liglerde olmayan bir tesise sahibiz diyen Başkan Şerifoğlu, “Belediye Başkanımız Atilla Esmen Bey kulübümüze devamlı maddi ve manevi desteklerini esirgemiyor. Kulübümüz adına teşekkürler Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kulübümüz yönetim dağılımını yaparak Futbol şube sorumluluğu görevine Çayelispor futbol oynamış eski sporcu abilerimiz Ziya Günaydın, Kadir Engin, Mustafa Erdoğan ve Muhammet Yılmaz’a görev verilmiştir. Bu yönetici arkadaşlarımız komite halinde kulübümüzün transferlerini ve takımımızı oluşturacaktır”

Şerifoğlu, “Teknik Sorumlu ve Yardımcı Antrenör Hocalarımız Çayelispor’da eskiden futbol oynamış takımımızı iyi bilen İsmail Hakkı Yazıcı ve Mehmet Karul’un başarılı olacaklarından endişemiz yok. Hocalarımıza yönetim olarak güvenimiz tamdır. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Editör: HABER MERKEZİ