Rize ili U15 ligi grup müsabakaları sona erdi. B grubu son lig maçı Çayeli ilçe şehir stadında puanları eşit olan Çayelispor U-15 ile Kopuzlar Veliköyspor U-15 arasında oynandı. Galip gelen takımın gruptan çıkacağı müsabakada Çayelispor rakibi 4-2 mağlup etti. Rize ili U-15 liginde A grubunda Rize Belediye spor, Çaykurspor ve B grubundan Rize İdman Yurdu ve Çayelispor playoff’lara yükselmiş oldu.

Playoof müsabakaları tek devre lig üslüne göre Rize Derepazarı sahasında oynanacak olup, şampiyon olan takım Rize ilini Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacaktır.

Çayeli ilçe stadında güzel bir havada oynanan müsabakayı Çayelispor yönetimi tam kadro izledi. Maç sonunda Çayelispor alt yapı teknik sorumlusu Yusuf Hulusi KARA, yaptığı açıklamada; “bu yıl alt yapıda yönetim bizlere görev verdi. Bizlerde ilçedeki genç sporcu kardeşlerimizi toparlayıp iyi bir takım oluşturduk. Bu sporcu kardeşlerimiz Çayelispor un yıldızları ve geleceğidir. Bugün güzel bir müsabaka sonunda galip gelerek playoflara kaldık. Yönetimimizin de tam kadro müsabakayı izlemesi bizleri sevindirmiştir. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Playof ta inşallah şampiyon olup ilimizi dışarda temsil etmek istiyoruz” dedi.

Maçı izleyenler arasında Çayelispor Başkanı Tarık Yelkenci, yaptığı açıklamada; “ kendi sahamızda oynanan U-15 grubu son müsabakasını yönetim olarak hep beraber izleyip takımımıza destek olduk. Alt yapımıza önem veriyoruz. Bu gençler Çayelisporumuzu ilerde A takımını oluşturacaktır. Teknik sorumlu ve sporcu kardeşlerimizi playof a yükselmelerinden dolayı kutluyorum. U-15 takımımızın plafoflar da da başarılı olacağına inanıyoruz. Ayrıca BAL ligi ikinci devre müsabakaları 15 Ocakta başlayacaktır. Yarın deplasmanda Kalkanderespor ile Rize Derepazarı stadında saat 13.00 de karşılaşacağız. Sporsever halkımızı bu müsabakamıza davet ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ