Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Çayelispor’da geçtiğimiz Pazar günü yapılacak olan olağanüstü kongrede çoğunluk sağlanamadı.

Kulüp tesislerin yapılan ve saat 15.00’de başlayan ilk oturuma az sayıda kongre üyesi katıldı. Kongreye katılan üyeler hazirun listesini imzaladıktan sonra yeterli sayıya ulaşılamadığından Olağanüstü Kongre bir hafta sonraya ertelendi.

218 üyesi bulunan Çayelispor’da Olağanüstü Genel Kurul'un ikinci oturumu ise 30 Haziran Pazar günü saat 15.00’de tesislerde yapılacak ve çoğunluğa bakılmaksızın seçime gidilecek.

Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu yaptığı açıklamada, “Bir yıl daha görev süremiz bulunmasına karşın kulübümüzün önünü açmak adına yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte olağan üstü kongre kararı aldık. İlk kongremizde katılımın yeterli olmaması vesilesiyle bir sonraki seçimli kongremiz 30 Haziran tarihinde gerçekleştireceğiz. Kongremize Çayelispor’a gönül veren ve bu konuda fikirleri olan herkesi bekliyoruz. Bilgi kirliği içerisinde kulaktan duyma sözlerle Çayelispor hakkında beyanatlar yapıldığını görmekte ve duymaktayız. Bizim yaptığımız her şeyimiz şeffaftır. Çayelispor bir dernek ve öncelikle Dernekler kanunu hükümlerine tabiidir. Kulübüme üye olmayanlar, maçlarımıza gelmeyenler yaptıkları asılsız yorumlarla Çayelisporumuzun hangi sorununu çözülebilir. Eğer bir katkı koymak isteyen var ise gelip bizden bilgi alabilir.”

Ben buradan tüm Çayelilileri 30 Haziran 2019 Pazar günü Olağanüstü genel kurulumuza bekliyorum diyen Şerifoğlu, “Üyemiz olmayanlar misafir olarak üye olanlar ise üyelik sıfatı ile lütfen kulüpte olalım. Hep birlikte burada tartışalım. Ben Çayelispor kulübü üyesi olarak 2018 de yapılan genel kurul sonrası kimseler topa girmeyince başkanlığı kabul etmek zorunda kaldım. Zor şartlarda bana eşlik eden diğer 15 arkadaşlarıma da buradan teşekkürlerimi arz ederim. Hep birlikte 30 Haziran da bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ