Spor Toto Bölgesel Amatör ligi 3.Grup'ta mücadele eden Çayelisppr'un futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerinin içerinde yer aldığı 26 kişilik kafilesini taşıyan otobüs, Bayburt Belediyespor ile bugün oynanan karşılaşma sonrasında dönüş yolunda Bayburt-Trabzon karayolundaki kar ve buzlanma nedeniyle Araklı ilçesinde Tilki beli mevkiinde 4,5 Saat mahsur kaldı.

4,5 SAAT YOLDA KALDILAR

Bölgösel Amatör liginde bugün oynanan ligin son müsabakasında Bayburt Belediyespor ile Çayelispor Bayburt’ta karşı karşıya geldi. 2-2’lik skorla tamamlanan müsabaka sonrasında Çayelispor kafilesini taşıyan ötöbüs dönüş yolunda Araklı ilçesinde Tilki beli mevkiinde yolda kar ve buzlanma olması nedeniyle 4,5 saat mahsur kaldı.

RİZELİ VALİ MÜDAHALE ETTİ

Karayolları yetkilileri başta olmak üzere bir çok yetkili merciler aranmasına karşın yolda her hangi bir müdahale yapılmadı. Bayburt’ta oynanacak müsabaka öncesi Çayelispor yöneticileri ve teknik heyetini kabul eden Rizeli Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ile irtibata geçen yeşil beyazlı ekibin yöneticileri Bayburt’tan gelen iş makinelerinin yolu açması sonrasında Bayburt’ta dönmek zorunda kaldılar. Yol boyunca iş makineleri eşliğinde Bayburt’ta ulaşan Çayelispor kafilesi Zigana istikametini kullanarak dönüş yaptı.

YETKİLİLERE TEPKİ

 Çayelispor yöneticiler, Trabzon Karayolları ekiplerinin birçok yerden aranmasına karşın 4,5 saat boyunca müdahale etmeden ilgisiz kalmalarına tepki gösterirken, haber verilmesinin ardından kafileyle devamlı ilgilenen Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’a bu ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ettiler.

Editör: HABER MERKEZİ