Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup 6. hafta müsabakasında Çayelispor deplasmanda Bayburtspor’u 3-1 mağlup etti.

6. hafta müsabakasında galibiyet özlemi çeken iki takım karşı karşıya geldi. Çayelispor, ikinci haftada deplasmanda aldığı 3 puan dışında puan alamamıştı. Bayburtspor ise lig başlayalı 3 beraberlik dışında galibiyet yüzü görememişti. Bu zorlu müsabakada Çayelipor deplasmanda 3-1 net skorla galip gelmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha üstün bir oyun sergileyen Çayelispor Hasan’ın ayağından golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Çayelispor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarının başında Bayburtspor baskılı oyunla pozisyonlar buldu. 50. Dakikada Bayburtspor golü bularak durumu 1-1 e getirdi. Golden sonra oyundan düşmeyen Çayelispor rakip kaleye etkili ataklar yapmaya devam etti. 68. Dakikada Çayelispor Onur ile bir gol daha bularak durumu 2-1 e getirdi. Bu bölümden sonra iki takımda net pozisyonlar yakaladı. Maçın 90. Dakikasında Çayelispor Murat ile bir gol daha bularak 3-1 yaptı ve maçı bu skorla tamamladı.

Çayelispor bu skorla puanını 6 ya yükseltti ve 11. Sırada yer aldı. Yeşil beyazlı ekip önümüzdeki hafta Arhavispor ile karşılaşacak.

SALARHASPOR'DAN FARKLI GALİBİYET

Salarhaspor evinde karşılaştığı Hoçvanspor'u 4-0 yendi. Puanını 10'e yükselten Salarhaspor zirve yarışını sürdürdü.

Salarhaspor'a galibiyeti getiren goller ikinci yarıda geldi. Salarhaspor'un 58'inci dakikada Onur Korkmaz, 69'uncu dakikada Özhan Can Yılmaz, 76 ve 85'inci dakikalarda Furkan Özdemir'den geldi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ