Çayeli Dernekler Federasyonu (Çaydef) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen gecede İstanbul’daki Çayelililer Ümraniye’de buluştu. 

Çayeli’nin 96. Kurtuluş Yıldönümü İstanbul Ümraniye Haldun Alagaş spor salonunda yapılan kurtuluş gecesine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı başta olmak üzere Belediye Başkanları, daire amirleri, STK temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi adayları ve binlerce Çayeli’li katıldı. Programın eğlence bölümünde Yasemin Yıldız’ın, Herem ve Karmate konser verirken Çaydef folklor ekibi gösteri sundu.

Programda Çaydef Başkanı Yılmaz Hüsrev, Çaydef Kadın Kolu Başkanı Emine Sağlam, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı birer konuşma yaptılar.

Çaydef tarafından Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır’a ve Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacıya Çayeli’ne yapmış oldukları hizmetler için teşekkür plaketi verildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Editör: HABER MERKEZİ