Kolilerden oluşan paketler Emniyet mensupları tarafından teslim alınarak kontrolden geçirilerek kargoya teslim edildi.

Rize Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği Mardin’in Nusaybin İlçesinde geçtiğimiz günlerde şehit düşen özel hareket polisi Kürşat İnan’ın silah arkadaşlarına destek vermek amacıyla hazırlanan yardım paketlerine Şehidin okuduğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesinden de destek geldi. Hazırlanan paketler Emniyet mensuplarına teslim edilerek Nusaybin’e gönderildi.

Eğitim Fakültesinde hazırlanan yârdim paketleri emniyet mensuplarına teslim edildi. Rize Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük, yaptığı açıklamada “Mardin Nusaybin'de şehit düşen öğrencimizin birlikte omuz omuza çarpıştığı time ilimizden takviye birlik gönderileceği bilgisini alınca; yanlarında olduğumuzu gösterebilmek için bugünlerde ihtiyaç duyabilecekleri ve kendilerini evde hissedecekleri yiyecekler hazırlayarak kendilerine ulaştırılmak üzere ilgili birime bizzat teslim ettik. bu çağrıya destek veren tüm personelime teşekkür ederim.”

Dekan Küçük, “bir hafta önce Mardin Nusaybin'de şehit düşen öğrencimizin birlikte omuz omuza çarpıştığı time ilimizden takviye birlik gönderileceği bilgisini alınca; yanlarında olduğumuzu gösterebilmek için bugünlerde ihtiyaç duyabilecekleri ve kendilerini evde hissedecekleri yiyecekler hazırlayarak kendilerine ulaştırılmak üzere ilgili birime bizzat teslim ettik. bu çağrıya destek veren tüm personelime teşekkür ederim. Ayrıca Ülkemizin göz bebeği, kahraman güvenlik güçlerimiz.

  Bir süredir yaşanan terör olayları, ülkemizde derin bir üzüntüye yol açtı. Huzuru barışı ve sevinci unuttuk. Mardin'de. Sur'da ve diğer bölgelerimizde olağanüstü fedakârlıklar göstererek vatanımızı savunan siz değerli asker ve polislerimizi düşünür olduk.

Türkiye'yi kutlu yürüyüşünden uzaklaştırmaya çalışan, insanlık değerlerinden yoksun güç odaklarına karşı verdiğiniz kahramanca mücadele, her türlü takdirin üzerindedir.
Şunu kesinlikle söylemek isterim Hiç bir dünya malı, size borcumuzu ödemeye yetmez, Evimizde. iş yerimizde, bulunduğumuz mekânlarda rahat bir yaşam sürüyorsak bu. Allah’ın izni ve sizin fedakârlığınız, sayesindedir.

Sizin hakkınızı ödemek mümkün olmasa da bilinç ve sorumlulukla çalışmalarımızı yürütüyor, ülkemizi layık olduğu düzeylere çıkarmaya gayret ediyoruz. Bütün varlığımızla, dualarımızla sizin yanınızdayız. Türkiye'nin huzurlu se aydınlık geleceğinin mimarı sız değerli güvenlik güçlerimize, ülkemizin var oluş mücadelesinde sergilediğiniz onurlu duruş için çok teşekkür ederim. Diyerek sözlerine son verdi” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Editör: HABER MERKEZİ