Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli’ye Çayeli’ndeki meclis üyelerinden ziyaret.

Rize'de Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından açılan Türkiye'de ilk ve tek olan Rize Personel Eğitim Merkezi'nde eğitimler Nisan ayında başlıyor. Eğitimlere başlanacak Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli Rize’ye gelip göreve başlamasıyla birlikte yoğun bir çalışma içerisine girerek bir taraftan ziyaretçi kabul ederken bir taraftan da ziyaretler gerçekleştirip  Türkiye de bir ilk olan eğitim merkezini anlatıyor. Bu kapsamda Çayeli’nden İl genel meclis üyesi Cafer Kuru, Çayeli belediyesi meclis üyeleri Mustafa Salihoğlu, Vatan Karakaş ve İshak Karahan ve Avukat adayı Necati Kuru tarafından  Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli’ye bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Kurçenli, meclis üyelerine eğitimler öncesi yeniden revize edilen binanın fiziki yapısı ve yapmayı planladıkları çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Meclis üyeleri de görevine yeni başlayan Kurçenli’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ