Çayeli’nde şehir merkezine seyir eden şüpheli bir araç üzerinde çalışma yapan polis, araçta ve şüphelinin evinde silah ile uyuşturucu madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Madenli beldesinde 34 plakalı şüpheli bir aracın Çayeli ilçesi merkezine seyir ettiği ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri birlikte harekete geçti. Yapılan takip sonucunda yakalanan şüpheli O.K idaresindeki İstanbul plakalı Tipo marka araç içerisinde yapılan aramada 2 gram kubar esrar, esrar sarma kağıtı ve koltuk altında 9 mm çapında el yapımı silah ile silaha ait 7 adet mermi ele geçirildi.

Güvenlik güçleri, şahsın ikamet ettiği evde de uyuşturucu madde bulunabileceği ihtimalini değerlendirerek Çayeli Cumhuriyet Savcılığı'ndan gözaltına alınan şüpheli O.K'nın Madenli Beldesi Merkez Mahallesi'nde bulunan evine arama kararı çıkardı. Bunun üzerine tekrar harekete geçen güvenlik güçleri, şüphelinin evinde yaptığı aramada, oturma odasında bulunan koltuğun üzerindeki çamaşırların arasında poşet içerisinde zula yapılmış 300 gram esrar maddesi ile bir kutu içerisinde 200 adet sigara filtresi ele geçirdi.

Haberler 

Editör: HABER MERKEZİ