30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle Çayeli İlçe Kaymakamı Turgay Ünsal başkanlığında, seçim dönemi süresince karşılaşılacak problemlerin çözümü ve tereddütlerin giderilmesi amacıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Çayeli Hizmet içi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakamı Turgay Ünsal, İlçe Garnizon Komutanı Uğur Dalgıç, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Sağkol ve güvenlik birimlerinin personelleri katıldı. Gerçekleşen toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ilçede alınması planlanan güvenlik tedbirleri hakkında sunum yaptı.

Kaymakam Ünsal, “Ülkemiz, demokratik bir hukuk devleti olarak herkese kendini serbestçe ifade etme, seçme ve seçilme hakkını tanımış, bunu anayasal teminat altına almıştır. Seçimlerin hür ve demokratik şekilde yapılması için güvenli ortamın sağlanması, büyük önem arz etmektedir. Bu toplantının asıl amacı, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin huzurlu, güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması adına güvenlik güçlerimizce alınması gereken tedbirleri gözden geçirmektir” dedi.

ÇAYELİ’NDE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

ÇAYELİ’NDE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

ÇAYELİ’NDE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

Editör: HABER MERKEZİ