AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali KAR, Rize Milletvekili Hikmet AYAR ve Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, referandum öncesi STK’lar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Çayeli İlçe Yönetiminin startını verdiği referandum turları sürüyor. AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali KAR, Rize Milletvekili Hikmet AYAR ve Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN,referandum çalışmaları kapsamındailçede bulunan STK’lar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek anayasa değişikliği hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Referandum gezileri kapsamında ilçede bulunan STK’ları, esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret eden ve 16 Nisan'da yapılacak referandum da 'evet' oyu isteyen AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali KAR, Rize Milletvekili Hikmet AYAR ve Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, 17 Nisan sabahı Türkiye'nin yeni bir döneme uyanacağını söylediler. 'Burada referanduma 'evet' çoluk çocuğumuzun geleceğini ilgilendiriyor. Biz darbe ortamını oluşturan nedenlere 'hayır', referandum da yeni bir Türkiye'ye 'evet' diyeceğiz. Türkiye'ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar 'evet' çıkacağına inanıyoruz' dediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ