Ramazan ayı için bir program hazırlayan Çayeli Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinliklere imza atacak.

İftar Çadırı Kurulumu Geçen Yıl Başladı

Geçen yılda olduğu gibi bu ramazan ayında da ramazan çadırı kuruyor. Çayeli Belediyesinin kurduğu iftar çadırı Ramazan ayı boyunca devam edecek. İftar çadırına her gün 300 kişi konuk olacak.

Muhtarlar Üzerinden 1000 adet Yardım Kolisi Dağıtılacak

Muhtarlar ile işbirliği içerisinde sürekli olarak yapılan nakit yardımlar devam ediyor. Ramazanın ilk gününden itibaren yaklaşık 1000 adet gıda paketler ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Geçen Yıl Olduğu gibi Bu Yılda Sahilde İftar Programı Düzenlenecek

Geçtiğimiz yıl sahilde kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar bu yılda aynı heyecanı yaşamaya devam edecek. Ayrıca ilerleyen günlerde Yeni Belediye Binası önünde düzenlenecek ve Çay TV’nin de canlı olarak yayınlayacağı iftar programında yaklaşık olarak 1200 esnaf ile Çayeli sofrasında buluşulacak.

Ramazanın Olmazsa Olmaz Karagöz ve Hacivat Orta Oyunu İzleyicilerle Buluşacak

Ramazanın ayının vazgeçilmez olan orta oyunu Karagöz Hacivat 9 Haziran 2016 Perşembe günü Çayeli Gençlik Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleşecek. 1 günde 2 seans olarak hazırlanan program 10:30 ile 14:00 saatlerinde seyirciler ile buluşacak.

Ramazan ayı için hazırlıkların tamamlandığını anlatan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, “Her yıl yaptığımız gibi bu yılda Ramazan Programımız oldukça dolu. Ramazan boyunca 300 kişinin konuk olacağı iftar Çadırımızı artık her yıl düzenli olarak kuracağız. Bu Ramazan’da da titizlikle hazırladığımız programlarımıza, genç - yaşlı, kadın erkek bütün hemşerilerimizi davet ediyorum. Ramazan’ın manevi ikliminden bütün şehir olarak nasiplenmemizi, Rabbimden niyaz ediyorum. Ramazanın İslam Âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ