Türk Polis Teşkilatı’nın 174.Yıldönümü sebebiyle Öğretmenevi Tören alanında bir kutlama programı düzenledi. Burada konuşan Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Naci Atasever, Çayeli Emniyet Müdürlüğü teşkilatının ilçenin tüm paydaşları ile ortak akıl içinde şehrin güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını vurguladı.

Çayeli İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yasin Sülek, diğer protokol üyeleri, Mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı Polis Bayramı kutlama programında açılış konuşmasınıÇayeli İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Naci Atasever yaptı. Atasever konuşmasında Çayeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilçenin tüm dinamikleri ile birlikte şehrin güvenliği ve huzuru için ortak akılla bir mücadele yürüttüklerini ifade etti.

Daha sonra İlçe genelinde düzenlenen resim, şiir vekompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim yarışmasında 1.olan Sude Çakır”a, Şiir yarışmasında 1.olan Ebrar Şevval Şişan'a, Kompozisyon yarışmasında1.olan Esmanur Yılmaz'a ödüllerini Çayeli İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk verdi. Resim yarışmasında 2.olan Batuhan Yanmış'a, Şiir yarışmasında 2.olan Ennur Aarmutlu'ya,Kompozisyon yarışmasında 2.olan Melisa Şişman'a ödülleri Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi tarafından verildi. Şiir yarışmasında 3.olan Osman Sokur'a, Kompozisyon yarışmasında 3. olan İbrahim Safi'ye ödülleri Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yasin Sülek tarafından ödülleri verildi.Törenin bitiminden sonra kutlamalara ilçe emniyet müdürlüğünde ikramla devam edildi. Burada günün anısına Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin tarafından ilçe Emniyet Müdürüne çocukluk resminin yer aldığı tablo hediye etti.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ